Stoofschotel van hert en tagliatelle

Stufato al cervo e tagliatelle

(1416)

Ontdek de meester-kok in jezelf met dit recept voor stoofschotel van hert van Grand’Italia

  • > 60
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.

Bereidingswijze Stoofschotel van hert en tagliatelle

  • Stap 1

    Braad het vlees in een grote pan met dikke bodem in een scheut olijfolie aan alle kanten bruin.

  • Stap 2

    Fruit vervolgens de ui en de wortel circa 10 minuten in wat olijfolie. Voeg de ui en de wortel toe aan het vlees.

  • Stap 3

    Breng het samen met de wijn, de wijnazijn, de bouillon, de kruidnagels en de laurierblaadjes aan de kook. Zet het vuur laag en laat het 3 uur met het deksel op de pan sudderen.

  • Stap 4

    Haal de laurier en de kruidnagels uit het stoofvlees. Voeg de aceto balsamico en de ontbijtkoek toe en breng op smaak met peper en zout. Zet het vuur hoger en laat de saus in circa 10 minuten een beetje indikken.

  • Stap 5

    Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Meng het stoofvlees voorzichtig door de tagliatelle en serveer direct.

Beoordeel dit recept