Penne all'Arrabbiata

Penne all'Arrabbiata

(1626)

Dit pittige pastagerecht dankt zijn naam aan de pikante smaak; arrabbiata betekent boos of woedend. Vooral in Zuid-Italië zijn de bewoners gek op scherp en pittig. Wil je het pikanter hebben, voeg dan rode chilipepertjes (peperoncini) toe aan dit klassieke pastagerecht.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Penne all'Arrabbiata

  • Stap 1

    Fruit de knoflook in de olijfolie, maar laat niet bruin worden.

  • Stap 2

    Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 3

    Voeg de Piccante saus bij de knoflook in de pan en verwarm het (al roerend).

  • Stap 4

    Giet de Penne af en meng door de Piccante saus.

  • Stap 5

    Verdeel over 6 borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.

Recept Penne all'Arrabbiata Grand'Italia
Beoordeel dit recept