Penne all'arrabbiata

Penne all'arrabbiata

(1625)

Dit pittige pastagerecht dankt zijn naam aan de hete chilipepertjes die erin zijn verwerkt. Vooral in Zuid-Italië zijn de bewoners gek op scherp en pittig. Ben je niet zo’n vuurvreter? Het kan ook minder pikant, dat heb je volledig zelf in de hand.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Penne all'arrabbiata

  • Stap 1

    Fruit de knoflook in de olijfolie, maar laat niet bruin worden.

  • Stap 2

    Roer de chilipeper en de tomaten erdoor en bak mee tot het mengsel een dikke saus is geworden.

  • Stap 3

    Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 4

    Voeg de Piccante saus bij de knoflook in de pan en verwarm het (al roerend) op.

  • Stap 5

    Giet de Penne af en meng door de tomatensaus.

  • Stap 6

    Verdeel over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas en basilicum.

Beoordeel dit recept