Fusilli met pesto rosso en artisjok

Fusilli al pesto rosso e carciofi

(414)

Artisjokken zijn eigenlijk de bloemknoppen van een distelplant. De Italianen weten er wel raad mee; ze vullen de artisjokken of mengen ze door de pastasaus.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Grand'Italia Fusilli Tradizionali

    Fusilli zijn spiraalvormige korte pastasliertjes.

  • Pesto Rosso 185g Grand'Italia

    Pesto met zongedroogde tomaten.

Bereidingswijze Fusilli met pesto rosso en artisjok

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Bak de bosui en courgette ongeveer 5 minuten in de olijfolie

  • Stap 3

    Giet de pasta af en roer goed door de Pesto Rosso en voeg de Parmigiano Reggiano toe.

  • Stap 4

    Meng de groenten en de artisjokken erdoor

  • Stap 5

    Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.

Recept Fusilli met pesto rosso Grand'Italia

Voor deze fusilli gebruiken we de artisjokken uit een potje. Wel zo praktisch, maar wil je het echt puur Italiaans? Probeer dan eens verse artisjokken.

Beoordeel dit recept