Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen

Mini Conchiglie al forno con funghi

De combinatie van champignons en oesterzwammen in dit gerecht maakt het een perfecte maaltijd voor de liefhebber van paddenstoelen. De knoflook en rode ui geeft de milde smaak van de Basilico pastasaus een heerlijke extra kik. Echt een recept voor iedereen die gek is op een creatieve ovenschotel. 

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    476kcal

  • Koolhydraten

    70g

  • Eiwitten

    21,4g

  • Vetten

    10,7g

  • Vezels

    8,2g

Bereidingswijze Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Stap 2

    Pel en snipper de rode ui. Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in partjes en scheur de oesterzwammen in reepjes.

  • Stap 3

    Breng ondertussen een pan water aan de kook, kook de Grand’Italia Mini Conchiglie gedurende 8 min.

  • Stap 4

    Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de knoflook, de champignons en de oesterzwammen. Roerbak 8 minuten op middelhoog vuur. Voeg dan de pastasaus toe en haal de pan van het vuur.

  • Stap 5

    Meng de Mini Conchiglie met de saus, doe alles in een ingevette ovenschaal. Scheur de mozzarella en verdeel over de ovenschaal. Bak 15 min. in de oven. Serveer direct.

  • Stap 6

    Tip: Extra lekker met verse basilicum en kappertjes!

Recept Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen Grand'Italia
Beoordeel dit recept