Penne con salmone e peperoni

Penne met zalm en paprika

Zalm is rijk aan omega-3 vetzuren, in paprika zit veel vitamine C en volkoren penne bevat goede voedingsstoffen. In volkorenmeel blijft het buitenste deel van de korrel bewaard. Hierin zitten de meeste vitamines, mineralen en voedingsvezels. Een lekker gezond bord pasta!

  • < 40
  • Vis
Recept Penne con salmone e peperoni Grand'Italia

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.

Bereidingswijze Penne con salmone e peperoni

  • Stap 1

    Breng water aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de Sugocasa toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Voeg de zalmmoten toe, doe de deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen en breek deze daarna in stukken.

  • Stap 5

    Kook intussen de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.

  • Stap 7

    Serveer met rucola blaadjes.

  • Stap 8

    Ook lekker met groene paprika.

Recept Penne con salmone e peperoni Grand'Italia
Beoordeel dit recept