Het is zomer en we mogen weer genieten van heerlijke momenten in de tuin, op het balkon of op het terras, samen met vrienden of familie, en natuurlijk een goed glas Italiaanse wijn! Bij deze fijne momenten hoort natuurlijk ook smaakvol eten, waar de zwoele zomeravonden nog beter van worden. De zomer is kleur op je bord en tijd voor verse ingrediënten, zoals heerlijke tomaten en verse kruidige basilicum. Maar ook rijkgevulde pastasalades voor bij de BBQ of smaakvolle hapjes voor bij de borrel.
Lees meer...
De verse kruidige basilicum komt terug in al onze gerechten met Pesto alla Genovese, want de basilicum wordt ééns per jaar bij zonsopkomst (in juli-augustus) geoogst in Noord-Italië en daarna direct verwerkt in onze Pesto alla Genovese, zodat die verse smaak behouden blijft. Maar voor een extra verse smaak en kleur kun je natuurlijk altijd nog wat blaadjes verse basilicum als garnering aan je gerecht toevoegen. Geef er je eigen twist aan en beleef La Bella Vita op jouw eigen manier!
De heerlijke tomatensmaak vind je terug in recepten als Penne al Salmone, Fusilli con rucola e mozzarella en Fusilli integrali con Sugocasa, broccoli e peperone. Hiervoor gebruiken we onze Sugocasa, gemaakt van 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn, of onze Basilico pastasaus, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten; waaronder zongerijpte tomaten en basilicum.
Liever op je gemak borrelen in het heerlijke zonnetje onder het genot van een goed glas wijn of een lekker verfrissend Italiaans biertje? Ook aan de borrelhapjes hebben we gedacht! Zet bijvoorbeeld deze heerlijke Crostini met Sugocasa, ansjovis en kappertjes op tafel of verwen je gasten met deze Soepstengels met parmaham en pesto