Ingrediënten
-
Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
-
-
-
-
-
-
-
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
Bereidingswijze Tagliatelle marinara met vis
-
Stap 1
Kook de Tagliatelle all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Stap 2
Fruit de knoflook en het pepertje in de olie.
-
Stap 3
Voeg de garnalen en de inktvis toe als de knoflook begint te kleuren.
-
Stap 4
Meng er na 1 minuut de mosselen en tomatensaus door en laat nog 3 minuten sudderen. Maak op smaak met zout.
-
Stap 5
Giet de Tagliatelle all’Uovo af en meng door de saus. Strooi er een handje fijngehakte peterselie over.