Penne di farro con salmone e peperoni

Volkoren spelt penne met zalm en paprika

(3246)

Zalm is rijk aan omega-3 vetzuren, in paprika zit veel vitamine C en spelt is van nature rijk aan goede voedingsstoffen. In volkoren speltmeel blijft het buitenste deel van de korrel bewaard. Hierin zitten de meeste vitamines, mineralen en voedingsvezels. Lekker gezond bord pasta!

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.

Voedingswaarden

  • Energie

    835kcal

  • Koolhydraten

    82g

  • Eiwitten

    36g

  • Vetten

    38g

Bereidingswijze Penne di farro con salmone e peperoni

  • Stap 1

    Breng water aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de Sugocasa toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Voeg de zalmmoten toe, doe de deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen en breek deze daarna in stukken.

  • Stap 5

    Kook intussen de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.

  • Stap 7

    Serveer met rucola blaadjes.

  • Stap 8

    Ook lekker met groene paprika.

Recept Penne di farro con salmone e peperoni Grand'Italia
Beoordeel dit recept