Ingrediënten
-
-
-
-
-
Sugocasa Aglio is een heerlijke tomatensaus met knoflook, en verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.
-
Voedingswaarden
-
Energie
835kcal
-
Koolhydraten
82g
-
Eiwitten
36g
-
Vetten
38g
Bereidingswijze Penne di farro con salmone e peperoni
-
Stap 1
Breng water aan de kook.
-
Stap 2
Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el olijfolie.
-
Stap 3
Voeg de Sugocasa Aglio toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
-
Stap 4
Voeg de zalmmoten toe, doe de deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen en breek deze daarna in stukken.
-
Stap 5
Kook intussen de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 6
Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.
-
Stap 7
Serveer met rucola blaadjes.
-
Stap 8
Ook lekker met groene paprika.