Ingrediënten
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
Tomatensaus met rundvlees.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
610kcal
-
Koolhydraten
80,7g
-
Eiwitten
25,5g
-
Vetten
18,2g
-
Vezels
10,0g
Bereidingswijze Spaghetti Bolognese met gegrilde aubergine
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Snijd de aubergine in dunne plakken. Verhit een grillpan en bestrijk de plakken aubergine met olijfolie en grill in 5 minuten totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
-
Stap 3
Verhit een koekenpan en voeg de bolognese saus toe. Verwarm al roerend 5 minuten en voeg vervolgens beetje bij beetje de spinazie toe totdat deze helemaal is geslonken. Voeg de Parmezaanse kaas toe en haal de pan van het vuur wanneer de kaas is gesmolten.
-
Stap 4
Verdeel de spaghetti over de borden en serveer de saus en de aubergine erbovenop.
-
Stap 5
Extra lekker met verse tijm!