Spaghetti Bolognese met gegrilde aubergine

Spaghetti Bolognese e melanzane grigliati

(65)

Spaghetti Bolognese saus is op verschillende manieren te bereiden. Deze variant van het klassieke Italiaanse Bolognese recept is zeer smaakvol door de toegevoegde spinazie en de gegrilde aubergine. Het klassieke Tagliatelle al ragú Bolognese recept vind je hier.Lees meer...

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    610kcal

  • Koolhydraten

    80,7g

  • Eiwitten

    25,5g

  • Vetten

    18,2g

  • Vezels

    10,0g

Bereidingswijze Spaghetti Bolognese met gegrilde aubergine

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd de aubergine in dunne plakken. Verhit een grillpan en bestrijk de plakken aubergine met olijfolie en grill in 5 minuten totdat er mooie grillstrepen ontstaan.

  • Stap 3

    Verhit een koekenpan en voeg de bolognese saus toe. Verwarm al roerend 5 minuten en voeg vervolgens beetje bij beetje de spinazie toe totdat deze helemaal is geslonken. Voeg de Parmezaanse kaas toe en haal de pan van het vuur wanneer de kaas is gesmolten.

  • Stap 4

    Verdeel de spaghetti over de borden en serveer de saus en de aubergine erbovenop.

  • Stap 5

    Extra lekker met verse tijm!

Beoordeel dit recept