Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle al ragù Bolognese

(407)

Combineer jij Bolognesesaus meestal met spaghetti? Eigenlijk is dat niet de meest ideale pasta voor deze saus. Er zijn heel wat geschiktere pastavormen verkrijgbaar om bij deze dikke ragù te serveren. Tagliatelle bijvoorbeeld, daaraan blijft de saus veel beter kleven!

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Tagliatelle alla Bolognese

  • Stap 1

    Pel en snipper de ui. Snijd de Pancetta in dunne reepjes en de winterpeen en bleekselderij fijn.

  • Stap 2

    Verhit een koekenpan en fruit de pancetta samen met de ui, wortel en bleekselderij. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

  • Stap 3

    Voeg de Sugocasa Tradizionale en kruidnagel toe en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 20 minuten sudderen.

  • Stap 4

    Bereid de Tagliatelle all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 5

    Verwijder de kruidnagel uit de saus. Meng de Tagliatelle met de saus en verdeel over de borden.

  • Stap 6

    Voeg een scheutje rode wijn toe aan de saus voor een extra smaaksensatie.

  • Stap 7

    Doe de kruidnagel in een thee-ei en hang deze in de saus of maak een touwtje aan de kruidnagel vast, zodat je deze gemakkelijk uit de saus kunt halen.

Recept Tagliatelle alla Ragu Bolognese Grand'Italia
Beoordeel dit recept