Ingrediënten
-
Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Tagliatelle alla Bolognese
-
Stap 1
Pel en snipper de ui. Snijd de Pancetta in dunne reepjes en de winterpeen en bleekselderij fijn.
-
Stap 2
Verhit een koekenpan en fruit de pancetta samen met de ui, wortel en bleekselderij. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
-
Stap 3
Voeg de Sugocasa Tradizionale en kruidnagel toe en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 20 minuten sudderen.
-
Stap 4
Bereid de Tagliatelle all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 5
Verwijder de kruidnagel uit de saus. Meng de Tagliatelle met de saus en verdeel over de borden.
-
Stap 6
TIP: Voeg een scheutje rode wijn toe aan de saus voor een extra smaaksensatie.
-
Stap 7
TIP: Doe de kruidnagel in een thee-ei en hang deze in de saus of maak een touwtje aan de kruidnagel vast, zodat je deze gemakkelijk uit de saus kunt halen.