Ingrediënten
-
Tapenade van zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
335kcal
-
Koolhydraten
8g
-
Eiwitten
14g
-
Vetten
27g
Bereidingswijze Melanzane con mozzarella e pomodori
-
Stap 1
Snijd de aubergine in dikke plakken. Verhit een grillpan totdat deze heet is. Bestrijk de plakken met extra vergine olijfolie en gril ze (eventueel in delen) 2-3 min. per kant. Draai de plakken op de helft van de tijd een kwart slag, zodat er een ruitmotief ontstaat. Neem uit de pan en leg op keukenpapier.
-
Stap 2
Breng de plakken en de mozzarella, elk in 8 plakken, op smaak met peper, zout en een beetje extra vergine olijfolie. Maak op elk bord 'stapels'van de aubergine, tomaat en mozzarella. Garneer elk stapeltje met 1 tl tapenade, een olijf en een blaadje basilicum.