Pipe Rigate met Tartufosaus met kastanjechampignons

Pipe Rigate con salsa Tartufo e funghi di castagno

(1703)

De truffel een parel noemen? Gaat dat niet een beetje te ver voor zo’n knoestig knolletje? Waarschijnlijk niet als je hem proeft. Dan snap je meteen ook die andere bijnaam: tartufo, de koning onder de paddenstoelen.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Pipe Rigate met Tartufosaus met kastanjechampignons

  • Stap 1

    Grill de lente-ui in 1 eetlepel olijfolie in de grillpan.

  • Stap 2

    Bak de kastanjechampignons kort aan.

  • Stap 3

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Verwarm de Tartufosaus en voeg de champignons toe.

  • Stap 5

    Giet de pasta af, roer door de saus en garneer met lente-ui.

  • Stap 6

    Serveer met een salade van waterkers met een dressing van olie en azijn, zout en peper.

Beoordeel dit recept