Pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika

Insalata di pasta con ricotta, avocado e peperone grigliato

Geniet van een frisse pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika. De dressing blijft heerlijk in de groeven van de Volkoren Fusilli zitten, zodat elke hap extra lekker smaakt! Blijft er wat over? Bewaar de pastasalade lekker voor de volgende dag. Ideaal als lunch bijvoorbeeld.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Grand'Italia Fusilli Half Volkoren Pasta

    Fusilli Half Volkoren is gemaakt van een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe.

Voedingswaarden

  • Energie

    460kcal

  • Koolhydraten

    54,6g

  • Eiwitten

    13,5g

  • Vetten

    19,0g

  • Vezels

    8,4g

Bereidingswijze Pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika

  • Stap 1

    Kook de pasta in 9 minuten 'al dente'. Spoel af in koud water.

  • Stap 2

    Snijd de avocado in plakjes en de gegrilde paprika in stukjes.

  • Stap 3

    Knijp de citroen uit. Mix het sap met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 4

    Meng de dressing door de pasta.

  • Stap 5

    Voeg de avocado, gegrilde paprika, ricotta en rucola toe en meng het geheel tot een frisse salade.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Wil je weten waarom je de Grand'Italia Salade Pasta nog moet afspoelen na het koken? In dit artikel vertellen we je het geheim! 

Recept Salade Pasta Volkoren Fusilli met ricotta Grand'Italia
Beoordeel dit recept