Pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika

Insalata di pasta con ricotta, avocado e peperone grigliato

Geniet van een frisse pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika. De dressing blijft heerlijk in de groeven van de Volkoren Fusilli zitten, zodat elke hap extra lekker smaakt! Blijft er wat over? Bewaar de pastasalade lekker voor de volgende dag. Ideaal als lunch bijvoorbeeld.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika

  • Stap 1

    Kook de pasta in 9 minuten 'al dente'. Spoel af in koud water.

  • Stap 2

    Snijd de avocado in plakjes en de gegrilde paprika in stukjes.

  • Stap 3

    Knijp de citroen uit. Mix het sap met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 4

    Meng de dressing door de pasta.

  • Stap 5

    Voeg de avocado, gegrilde paprika, ricotta en rucola toe en meng het geheel tot een frisse salade.

Recept Salade Pasta Volkoren Fusilli met ricotta Grand'Italia
Beoordeel dit recept