Mini Conchiglie met tomatensaus, broccoli en spinazie

Mini Conchiglie alla Pugliese

(1946)

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Mini Conchiglie 350g Grand'Italia

    Kleine pastaschelpjes, perfect voor de soep, pastagerechten en ovenschotels.

  • Pastasaus Sugocasa Erbe 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Mini Conchiglie met tomatensaus, broccoli en spinazie

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Kook de broccoli 5 minuten met wat zout beetgaar en laat uitlekken.

  • Stap 3

    Verwarm de olijfolie en bak de knoflook en rode peper 2 minuten.

  • Stap 4

    Voeg de broccoli toe en voeg na 2 minuten de spinazie toe. Even laten slinken op een laag vuur.

  • Stap 5

    Voeg de tomatensaus toe en warm goed door. Peper en zout naar smaak toevoegen. 

  • Stap 6

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Serveer met pecorino.

  • Stap 7

    Het is het lekkerst om een moot zwaardvis niet al te lang, dus rosé, te bereiden. Serveer met een simpele kruidenvinaigrette met munt en knoflook.

Beoordeel dit recept