Spaghetti Half Volkoren met gegrilde groenten

Spaghetti Semi Integrali con verdure grigliati

Een smaakvol recept hoeft volgens de Italianen maar uit een paar mooie ingrediënten te bestaan. Denk aan een goede pasta en pastasaus als basis, maar ook aan heerlijke verse ingrediënten die je net dat beetje extra geeft door ze te grillen. Genieten gegarandeerd!

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti Half Volkoren met gegrilde groenten

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en kook de Spaghetti Volkoren volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Snijd de aubergines in de lengte in plakken en besprenkel met de olijfolie. Verhit een grill pan en gril de aubergine rondom, zodat ze mooie grillstrepen krijgen. Gril de cherrytomaten voor een paar minuten mee in dezelfde pan.

  • Stap 3

    Verwarm de Sugocasa Verdure in een koekenpan en snijd intussen de takjes rozemarijn fijn. Voeg drie kwart van de rozemarijn toe aan de Sugocasa. Giet de spaghetti af en meng deze met de Sugocasa.

  • Stap 4

    Verdeel de spaghetti over vier mooie borden en garneer met de gegrilde aubergine en cherrytomaten. Rasp er nog wat Parmezaanse kaas over en maak af met de rest van de rozemarijn.

Inspiratie Sugocasa Grand'Italia

La Bella Vita tip

Wist je dat Sugocasa Verdure de nieuwe aanwinst is in onze Sugocasa familie? We zijn trots op de unieke receptuur van deze heerlijke basis voor alle Italiaanse gerechten. Meer lezen over hoe we Sugocasa maken? Klik op de link. 

Kooktip bij Spaghetti half volkoren met gegrilde groenten

Een frisse touch aan dit gerecht toevoegen? Het is heerlijk om een beetje vers citroensap over de pasta uit te knijpen. Lekker fris! 

Grand'Italia kooktip recepten
Beoordeel dit recept