Glutenvrije Penne met truffelpesto en kastanjechampignons

Penne senza glutine con pesto tartufo e funghi

In Italië zijn ze dol op paddenstoelen en laten deze nu perfect samen gaan met de Italiaanse delicatesse; truffel. Met zijn aardse, rijke smaak regeert hij in dit glutenvrije gerecht. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Glutenvrije Penne met truffelpesto en kastanjechampignons

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de glutenvrije penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Snijd ondertussen de kastanjechampignons in vieren. Verhit de grillpan en gril de champignons tot er mooie strepen ontstaan.

  • Stap 3

    Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg telkens een hand spinazie toe tot deze geslonken is.

  • Stap 4

    Roer de Pesto Tartufo, champignons en spinazie door de glutenvrije penne.

  • Stap 5

    Garneer met de Parmezaanse kaas.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Deze Pasta Pesto dankt de volle truffelsmaak aan de Grand'Italia Pesto Tartufo die hierin gebruikt is. Wist je dat truffel ook wel het Italiaanse zwarte en witte goud wordt genoemd? Meer lezen over deze delicatesse? We vertellen je graag meer over de onmiskenbare smaak van de truffel

Beoordeel dit recept