Ingrediënten
-
Deze Grand'Italia Glutenvrije Penne is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Glutenvrije penne met kip, spinazie en paprika
-
Stap 1
Kook de glutenvrije penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak 4 minuten rondom goudbruin.
-
Stap 3
Voeg de paprika, tijm, knoflook en beetje bij beetje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Sugocasa toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.
-
Stap 4
Meng de glutenvrije penne met de saus en verdeel over de borden. Buon appetito!