Glutenvrije penne all'Arrabbiata

Penne senza glutine all'Arrabbiata

Deze maaltijd met pit is perfect voor de liefhebbers van pittig. Door de chilipeper wordt het gerecht lekker spicy en de glutenvrije penne maakt dit recept uitermate geschikt voor mensen met een glutenallergie of -intolerantie.

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Penne Glutenvrij 400g Grand'Italia

    Deze Grand'Italia Glutenvrije Penne is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.

Bereidingswijze Glutenvrije penne all'Arrabbiata

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de glutenvrije penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 8 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook, maar laat niet bruin worden.

  • Stap 3

    Roer de chilipepers en de tomaten erdoor en baak mee tot het mengsel een dikke saus is geworden.

  • Stap 4

    Schep de glutenvrije penne door de saus. Garneer met de Parmezaanse kaas en rucola of basilicum.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Dit gerecht is naast glutenvrij ook nog eens vegetarisch. Benieuwd naar welke vegetarische recepten wij nog meer erg lekker vinden? Je vind onze favoriete vegetarische Italiaanse gerechten hier! 

Kooktip bij Glutenvrije penne all'arrabbiata

Heb je geen tijd of zin om zelf deze pittige tomatensaus te maken? Gebruik dan de Grand'Italia Piccante 400g als basis voor de pastasaus en voeg daar nog wat extra rode chilipepertjes aan toe. Het voordeel? De Piccante pastasaus 400g is ook volledig glutenvrij! 

Tip
Beoordeel dit recept