Fusilli met pittige Italiaanse worstjes

Fusilli con salsiccia piccante

(1560)

Een pittig en kleurrijk Italiaans festijn.

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Tricolori 500g Grand'Italia

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

  • Pastasaus Piccante 400g Grand'Italia

    Tomatensaus met paprika en rode peper.

Bereidingswijze Fusilli met pittige Italiaanse worstjes

  • Stap 1

    Breng het water aan de kook.

  • Stap 2

    Fruit de gepelde en fijngesneden knoflook en rozemarijn ca. 1 minuut in 3 el olijfolie en bak hierin de worstjes gaar en bruin. Snijd de worstjes in plakjes en doe ze weer in de pan.

  • Stap 3

    Doe de saus en de uitgelekte bonen in de pan en laat ca. 8 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Kook intussen de fusilli volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en meng deze door de saus. Serveer met Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept