Fusilli met rucola en mozzarella

Fusilli con rucola e mozzarella

(448)

Dit eenvoudige pastarecept volledig in kleuren van de Italiaanse vlag (groen, rood en wit) is heerlijk in zijn eenvoud. De klassieke tomaten basilicum pastasaus Basilico gaat goed samen met de frisse cherrytomaatjes en de romige mozzarellabolletjes. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    575kcal

  • Koolhydraten

    79,4g

  • Eiwitten

    13,7g

  • Vetten

    16g

  • Vezels

    6,5g

Bereidingswijze Fusilli met rucola en mozzarella

  • Stap 1

    Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 7 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.

  • Stap 2

    Verwarm ondertussen de Basilico op laag vuur. Voeg de cherrytomaten toe en gaar mee.

  • Stap 3

    Schep de saus door de fusilli. Voeg de mozzarella en rucola toe, roer door en laat nog 1 minuut staan.

Beoordeel dit recept