Ingrediënten
-
Farfalle is het Italiaanse woord voor vlinders, waarmee de strikvormige pasta wordt omschreven.
-
Romige pastasaus met porcini paddenstoelen.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
685kcal
-
Koolhydraten
79g
-
Eiwitten
39g
-
Vetten
22g
Bereidingswijze Farfalle met eekhoorntjesbrood
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Snijd ondertussen de kippendijen in kleine blokjes. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn. Maak de haricots verts in 3 min. beetgaar.
-
Stap 3
Verhit de olie in de koekenpan en bak de stukjes kippendij rondom goudbruin. Voeg de Funghi Porcini saus en de rozemarijn toe en verwarm. Schep de saus samen met de haricots verts door de pasta.
-
Stap 4
Garneer met de rucola.