Driekleuren pastasalade

Pasta tricolore

(2055)

Met de vrolijke Fusilli Tricolore valt bijna alles te combineren, zoals deze heerlijke pastasalade.

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Tricolori 500g Grand'Italia

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

Bereidingswijze Driekleuren pastasalade

  • Stap 1

    Kook de wortels in ca. 10-15 minuten (afhankelijk van de grootte van de blokjes) beetgaar. Kook tegelijkertijd de doperwten 3 minuten in een andere pan met ruim kokend water. Giet deze af en dompel ze onder in ijskoud water. Zo behouden ze kleur en smaak.

  • Stap 2

    Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 3

    Meng intussen de mayonaise, de mosterd, de yoghurt, de room en de peterselie. Breng de saus op smaak met peper en zout.

  • Stap 4

    Giet de wortels, de doperwten en de pasta af en meng deze samen met de hamreepjes door de saus.

Beoordeel dit recept