Spaghetti alla carbonara

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara vind je op bijna elke menukaart in Italië. En dat is niet zo gek, want hij is rijk en romig van smaak, simpel én verrukkelijk. De Grand'Italia Carbonara pastasaus heeft de heerlijke smaak van ei, pancetta en Italiaanze kazen. 

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    885kcal

  • Koolhydraten

    72g

  • Eiwitten

    48g

  • Vetten

    44g

  • Vezels

    4g

Bereidingswijze Spaghetti alla carbonara

  • Stap 1

    Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verwarm de Carbonara pastasaus en laat deze zachtjes pruttelen.

  • Stap 3

    Giet de pasta af en meng deze door de pastasaus.

  • Stap 4

    Breng op smaak met peper en zout en garneer met geraspte Pecorino.

Beoordeel dit recept