Spaghetti alla carbonara

Spaghetti carbonara

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    885kcal

  • Koolhydraten

    72g

  • Eiwitten

    48g

  • Vetten

    44g

  • Vezels

    4g

Bereidingswijze Spaghetti alla carbonara

  • Stap 1

    Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verwarm de Carbonara pastasaus en laat deze zachtjes pruttelen.

  • Stap 3

    Giet de pasta af en meng deze door de pastasaus.

  • Stap 4

    Breng op smaak met peper en zout en garneer met geraspte Pecorino.

Kooktip bij Spaghetti alla carbonara

Spaghetti carbonara vind je op bijna elke menukaart in Italië. En dat is niet zo gek, want hij is simpel én verrukkelijk. Je kunt de Carbonara saus natuurlijk ook zelf maken, heerlijk romig door het ei en de Parmezaanse kaas. 

Tip
Beoordeel dit recept