Ingrediënten
-
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
885kcal
-
Koolhydraten
72g
-
Eiwitten
48g
-
Vetten
44g
-
Vezels
4g
Bereidingswijze Spaghetti alla carbonara
-
Stap 1
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en bak de pancetta krokant op middelhoog vuur in ca. 5 min. Bestrooi met versgemalen peper en zet apart.
-
Stap 2
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 3
Klop de eieren los in een kom en meng de kaas erdoor.
-
Stap 4
Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookvocht.
-
Stap 5
Meng de hete pasta met de pancetta, het kookvocht en de olijfolie en verhit ca. 1 min. Haal de pan van het vuur en meng de eieren en kaas erdoor. Roer goed en serveer in diepe borden. Bestrooi met versgemalen peper.