Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Romige ravioli met Parmezaanse kaas en Pesto Piccante
Ravioli cremosi al parmigiano e Pesto Piccante
Deze romige ravioli is een echte smaakexplosie. Met rundergehakt en een romige saus van Pesto Piccante, zongedroogde tomaatjes, roomboter en kookroom. Het gerecht wordt rijkelijk bestrooid met Parmezaanse kaas en op smaak gebracht met Italiaanse kruiden. Een kruidige en romige pasta die perfect is voor een avondje comfort food.
Ingrediënten
-
200 g Ravioli met truffel
Wat is ravioli? Ravioli zijn pasta kussentjes, met een smaakvolle vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Ravioli al Tartufo zijn gevuld met ricotta, kaas en zomertruffel.
Bekijk product2 el Pittige pestoWe maken onze pikante pesto volgens Italiaans recept – Ricetta Italiana, met rode paprika, Italiaanse kaas en een vleugje chilipeper. En is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van een pittige pasta pesto.
Bekijk product2 el Zongedroogde tomatenPomodori secchi zijn zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
Bekijk product3 el ongezouten roomboter250 ml kookroom200 g rundergehakt (optioneel)100 g Parmezaanse kaas (geraspt)2 el tomatenpuree1 ui (gesnipperd)1 teen knoflook (gesnipperd)1 tl Italiaanse kruidenChilivlokken (optioneel naar smaak)Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Smelt de boter in een pan. Fruit de ui en knoflook in de boter en bak daarna het gehakt (optioneel) mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en 2 el Pesto Piccante. Als dit even heeft staan pruttelen voeg je de kookroom toe.
- Roer gedurende ca. 3-4 minuten goed door en voeg de zongedroogde tomaten bij de saus.
- Voeg de Parmezaanse kaas en de Italiaanse kruiden toe en roer weer goed door.
- Leg de Ravioli al Tartufo in de romige saus en bak deze in de saus gedurende ca. 12 minuten. Dan zijn de ravioli beetgaar.
- Garneer met verse peterselie om het af te maken!
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.