Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Gnocchi BBQ spiesjes met Pesto Rosso en Parmezaan
Spiedini di gnocchi al barbecue con pesto rosso e parmigiano
Verras deze zomer met gnocchi bij de barbecue! Deze krokante gnocchi spiesjes zijn gemarineerd in Pesto Rosso en afgemaakt met zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas. Een originele en smaakvolle side dish die perfect past bij een zomerse BBQ of borrelavond in de tuin.
Ingrediënten
-
500 g Gnocchi di Patate
Grand’Italia Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Daarmee zijn deze Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.
Bekijk product4 el Rode pestoPesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.
Bekijk product180 g Zongedroogde tomatenPomodori secchi zijn zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
Bekijk productParmezaanse kaas (geraspt)OlijfolieBieslook (fijngesneden)Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 2 minuten. Laat goed uitlekken.
- Meng de gnocchi in een kom met de Pesto Rosso.
- Rijg de gnocchi om en om met de zongedroogde tomaten op een stokje om de spiesjes te maken.
- Leg de spiesjes op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie en de geraspte Parmezaanse kaas.
- Bak de spiesjes in de oven totdat ze goudbruin en krokant zijn.
- Maak het helemaal af door nog een beetje fijngesneden bieslook over de spiesjes te doen.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.