Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Bruschetta met Pesto Piccante en prosciutto
Bruschetta con Pesto Piccante e prosciutto
Makkelijk
15 min
Lactosevrij
Eva van Eef Kookt Zo laat zien hoe eenvoudig en smaakvol een klassieker kan zijn: bruschetta met pesto. Deze krokante ciabatta wordt besmeerd met onze licht pittige Pesto Piccante, belegd met prosciutto crudo en afgewerkt met verse basilicum. Perfect als borrelhapje, voorgerecht of onderdeel van een Italiaanse tafel vol lekkers!
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
1 sneetje ciabatta1 tl Pittige pesto
We maken onze pikante pesto volgens Italiaans recept – Ricetta Italiana, met rode paprika, Italiaanse kaas en een vleugje chilipeper. En is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van een pittige pasta pesto.
Bekijk product1 plakje prosciutto crudoVerse basilicumBereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 220°C. Bak de ciabatta in 6-8 minuten af.
- Laat de ciabatta iets afkoelen voordat je begint met het snijden van de plakken.
- Snijd een sneetje ciabatta af en besmeer één kant met een tl Pesto Piccante.
- Beleg de pesto met een plakje prosciutto crudo en garneer met een blaadje basilicum.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.