Tortellini al Gusto Carne met Toscana saus

Tortellini al Gusto Carne con Toscana

(46)

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    362kcal

  • Koolhydraten

    40,8g

  • Eiwitten

    18,1g

  • Vetten

    12,8g

  • Vezels

    5,3g

Bereidingswijze Tortellini al Gusto Carne met Toscana saus

  • Stap 1

    Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in partjes.

  • Stap 2

    Breng een pan water aan de kook en bereid de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de champignons toe en roerbak in 4 minuten rondom goudbruin. Doe de spinazie in de pan en bak 2 minuten mee. Voeg tot slot de Toscana saus en de pasta toe en kook 4 minuten zachtjes door.

  • Stap 4

    Verdeel de tortellini over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas.

Recept Tortellini al gusto carne Grand'Italia
Beoordeel dit recept