Ingrediënten
-
Spaghetti is de bekendste pasta van alle pasta's. Letterlijk betekent spaghetti 'kleine snaren'.
-
Zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes
-
Stap 1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 2
Laat intussen de spinazie smelten en bakken in een pan met anti-aanbaklaag. Breng op smaak met peper, zout, walnoten, room en nootmuskaat. Pureer de spinazie goed met een staafmixer (of druk de spinazie door een fijne zeef) tot een egale groene saus.
-
Stap 3
Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
-
Stap 4
Giet de pasta af. Bedek de bodem van de borden of schalen met een laagje groene spinaziesaus. Drapeer er de spaghetti over en garneer met de zongedroogde tomaatjes.