Spaghetti met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes

Spaghetti con salsa ai spinaci

(1448)

Beroemde slierten met spinazie en zongedroogde tomaatjes

  • < 50
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes

  • Stap 1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Laat intussen de spinazie smelten en bakken in een pan met anti-aanbaklaag. Breng op smaak met peper, zout, walnoten, room en nootmuskaat. Pureer de spinazie goed met een staafmixer (of druk de spinazie door een fijne zeef) tot een egale groene saus.

  • Stap 3

    Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.

  • Stap 4

    Giet de pasta af. Bedek de bodem van de borden of schalen met een laagje groene spinaziesaus. Drapeer er de spaghetti over en garneer met de zongedroogde tomaatjes.

Beoordeel dit recept