Ingrediënten
-
Spaghetti is de bekendste pasta van alle pasta's. Letterlijk betekent spaghetti 'kleine snaren'.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti met aubergine
-
Stap 1
Snijd de aubergines in dunne plakjes.
-
Stap 2
Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan. Bak de plakjes aubergine in een grillpan in ca. 4-5 minuten aan beide zijden goudbruin. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Stap 3
Verhit 3 el olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook, het uitje, de Sugocasa en basilicum toe. Breng op smaak met zout en peper en laat op een laag vuur pruttelen.
-
Stap 4
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking “al dente” in een pan met ruim water. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de tomatensaus samen met de helft van de ricotta en de plakjes aubergine.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de rest van de ricotta en een paar blaadjes verse basilicum.