Ingrediënten
-
Spaghetti is de bekendste pasta van alle pasta's. Letterlijk betekent spaghetti 'kleine snaren'.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
560kcal
-
Koolhydraten
80g
-
Eiwitten
19g
-
Vetten
17g
Bereidingswijze Spaghetti alla puttanesca
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Verhit ondertussen de olie in de hapjespan, voeg de knoflook en anjovis toe en bak al roerend tot de ansjovis is 'gesmolten'. Doe de Sugocasa erbij en verwarm de saus al roerend op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en roer de olijven, peterselie en kappertjes door de saus.
-
Stap 3
Schep de spaghetti door de saus.