Salade van Mini Fusilli met Romige Pesto alla Genovese

Insalata di pasta con Pesto Cremoso alla Genovese

(574)

Pasta pesto en een gezond eetpatroon, gaat dat wel samen? Stel je bent verknocht aan pasta, in alle vormen en in alle mogelijke bereidingen, maar dan slaat de twijfel toe: is dat wel gezond genoeg? Jazeker, als je de pasta maar op de juiste manier kookt en combineert met gezonde ingrediënten.Lees meer...

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Salade van Mini Fusilli met Romige Pesto alla Genovese

  • Stap 1

    Verwarm de oven op 140 graden en leg de reepjes Parmaham op een bakplaat en droog ze in 20 minuten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

  • Stap 2

    Kook de fussili volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Kook de paprikareepjes de laatste minuut mee met de pasta.

  • Stap 4

    Giet de pasta en de paprika af en meng warm met de Romige Pesto alla Genovese.

  • Stap 5

    Schep de avocado’s en de rucola er doorheen. Garneer de salade met de Parmaham en basilicum en serveer lauwwarm.

Beoordeel dit recept