Ingrediënten
-
Verfijnde Penne van 100% natuurlijke ingrediënten, perfect voor heerlijke en kleurrijke pastasalades.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
552kcal
-
Koolhydraten
68,9g
-
Eiwitten
15,2g
-
Vetten
22,6g
-
Vezels
5,9g
Bereidingswijze Pastasalade met peer en gorgonzola
-
Stap 1
Kook de Salade Pasta Penne in 11 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Snijd de champignons in vieren en de peer in dunne partjes. Brokkel de gorgonzola grof. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en bak de champignons 4 minuten aan.
-
Stap 3
Meng de Salade Pasta Penne met de olijfolie. Voeg vervolgens de champignons, partjes peer, rucola en de gebrokkelde gorgonzola toe en meng.
-
Stap 4
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de balsamico siroop. Tip: Extra lekker met verse basilicum!
-
Stap 5
Variatietip: Vervang de kastanje champignons eens voor venkel, deze smaak gaat perfect samen met de gorgonzola en peer.