Ingrediënten
-
Pipe Rigate zijn korte, dikke, gebogen pijpjes die een beetje op elleboogjesmacaroni lijken.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Pasta met runderstoofvlees en San Danieleham
-
Stap 1
Verwarm 1 eetlepel olie en bak de ui en de reepjes ham op matig vuur totdat de ui glazig is.
-
Stap 2
Verhit in een grote pan de rest van de olie en bak het stoofvlees hierin rondom bruin. Bestrooi met zout en peper.
-
Stap 3
Schep de ui en ham, peterselie, wortel en bleekselderij bij het vlees. Voeg de rode wijn en de Salsa Rustica toe. Laat zachtjes doorstoven met de deksel op de pan tot het vlees gaar is (dat duurt circa 2,5 tot 3 uur) en breng op smaak met peper en zout.
-
Stap 4
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 5
Serveer het stoofvlees met de pasta.