Ingrediënten
-
Mini Spaghetti Tradizionali is met z’n kleine vorm een heerlijk pastavormpje voor een Italiaanse gezinsmaaltijd.
-
Grand'Italia Basilico pastasaus is een heerlijke tomatensaus, met het Italiaanse kruid basilicum.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Mini Spaghetti met Basilico en gehaktballetjes
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de Mini Spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Verhit de olie in een hapjespan en bak de magere rundergehaktballetjes. Voeg de blokjes winterpeen en gele paprika toe en bak 5 min. mee.
-
Stap 3
Voeg vervolgens de courgette blokjes toe totdat deze goudbruin kleuren. Doe de Basilico saus erbij en verwarm 3 min. op laag vuur. Voeg peper en zout toe naar smaak.
-
Stap 4
Schep de saus door de Mini Spaghetti.
-
Stap 5
Verdeel het gerecht over borden of een schaal en garneer met geraspte Parmezaanse kaas. Buon Appetito!