Minestronesoep met Mini Conchiglie

Minestrone con Conchigliette

(1350)

Italianen gebruiken vaak restjes van de vorige dag voor de minestrone. Geen wonder dat deze in Calabrië ‘duizend-dingensoep’ heet. Begin eerst eens met dit recept. Heb je de basis eenmaal onder de knie, dan kijk je een volgende keer wat er nog in de koelkast ligt.

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Mini Conchiglie 350g Grand'Italia

    Kleine pastaschelpjes, perfect voor de soep, pastagerechten en ovenschotels.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Minestronesoep met Mini Conchiglie

  • Stap 1

    Snijd de groenten.

  • Stap 2

    Fruit de ui, wortel, prei, knoflook en aardappel in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de bouillon en Mini Conchiglie toe.

  • Stap 4

    Voeg na ca. 5 minuten de witte bonen en Sugocasa toe, roer goed door en laat nog ca. 5 minuten pruttelen.

  • Stap 5

    Breng op smaak met peper en zout en garneer met peterselie.

Beoordeel dit recept