Minestronesoep met Mini Conchiglie

Minestrone con Conchigliette

(1350)

Italianen gebruiken vaak restjes van de vorige dag voor de minestrone. Geen wonder dat deze in Calabrië ‘duizend-dingensoep’ heet. Begin eerst eens met dit recept. Heb je de basis eenmaal onder de knie, dan kijk je een volgende keer wat er nog in de koelkast ligt.

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Mini Conchiglie 350g Grand'Italia

    Kleine pastaschelpjes, perfect voor de soep, pastagerechten en ovenschotels.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Minestronesoep met Mini Conchiglie

  • Stap 1

    Snijd de groenten.

  • Stap 2

    Fruit de ui, wortel, prei, knoflook en aardappel in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de bouillon en Mini Conchiglie toe.

  • Stap 4

    Voeg na ca. 5 minuten de witte bonen en Sugocasa toe, roer goed door en laat nog ca. 5 minuten pruttelen.

  • Stap 5

    Breng op smaak met peper en zout en garneer met peterselie.

Beoordeel dit recept