Ingrediënten
-
Traditionele lasagnebladen voor een echte Italiaanse lasagne.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Lasagne con verdure grigliate
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 2
Snijd de aubergine en courgette in dunne plakjes. Wrijf de plakjes licht in met olijfolie en grill ze op een grillplaat of -pan. Tip: Door de courgettes en aubergine in lange plakken te snijden bespaar je tijd. Het grillen van veel kleine, ronde plakjes die op de grillpan omgedraaid moeten worden kost zeker meer tijd dan met langere plakjes!
-
Stap 3
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Bedek de bodem van de ovenschaal met lasagnebladen. Verdeel een dun laagje Sugocasa saus over de lasagnebladen en leg hierop de volgende laag lasagnebladen. Verdeel hier weer een laagje Sugocasa over. Leg hier bovenop een laagje courgette en aubergine, en een laag mozzarellaplakjes. Maak verschillende lagen met alle ingrediënten en dek de laatste laag af met mozzarella.
-
Stap 4
Bak de lasagne ca. 40 min in de voorverwarmde oven.