Ingrediënten
-
Lasagnebladen met lichte volkorensmaak.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
Pesto met zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
Bereidingswijze Lasagne Volkoren met ricotta en pesto rosso
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Stap 2
Meng in een kom de ricotta met de pesto rosso, 40 gram Parmezaanse kaas en 2 eetlepels olijfolie.
-
Stap 3
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Bedek de bodem van de ovenschaal met lasagnebladen. Verdeel hierover een paar lepels niet opgewarmde Sugocasa saus en leg hierop een laagje lasagnebladen. Verdeel enkele lepels Sugocasa, wat basilicum en een deel van het ricotta mengsel over de lasagnebladen. Breng op smaak met peper en zout. Herhaal deze stap zodat er meerdere lagen ontstaan. Eindig met lasagnebladen, de Sugocasa en de geraspte Parmezaanse kaas.
-
Stap 4
Bak de lasagne ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven, totdat de bovenkant mooi goudbruin is.
-
Stap 5
Vervang de Sugocasa Tradizionale ook eens door Sugocasa Piccante voor wat extra pit.