Ingrediënten
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Klassieke tagliatelle met ragù
-
Stap 1
Pel en pers de knoflook en snipper de uien.
-
Stap 2
Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en bak hierin de ui en knoflook 2 minuten.
-
Stap 3
Doe vervolgens het gehakt erbij en bak nog 3 minuten mee. Schenk dan de rode wijn in de pan en laat het geheel 5 minuten zachtjes pruttelen.
-
Stap 4
Voeg daarna de Sugocasa Tradizionale en laurierbladen toe aan het gehakt en breng de saus op smaak met de oregano en een snuf peper en zout. Zet het vuur wat lager en laat het geheel minimaal 90 minuten met de deksel op de pan stoven. Wordt de saus te droog? Voeg dan nog een scheutje water toe.
-
Stap 5
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 7 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft. Serveer met de ragù en geraspte Parmezaanse kaas.