Gnocchi met Romana saus en wilde spinazie

Gnocchi con Salsa Romana e spinaci

(1557)

Of de Romanen zelf op het idee kwamen drie heerlijke kazen samen te voegen in een saus, dat is nog maar de vraag. Maar elke chef-kok zou willen dat hij het zelf had uitgevonden. Want wat is dit een heerlijke romige combinatie, zeker met de gnocchi (zeg: njokki).

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Gnocchi met Romana saus en wilde spinazie

  • Stap 1

    Verhit de olie en roerbak de spinazie 1 minuut.

  • Stap 2

    Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan.

  • Stap 3

    Kook de Gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Verwarm de saus, voeg de Gnocchi toe en als laatste de spinazie.

  • Stap 5

    Bestrooi met hazelnoten en serveer meteen.

Beoordeel dit recept