Gnocchi met Romana saus, courgette en zongedroogde tomaatjes

Gnocchi con salsa Romana, zucchine e pomodori secchi

Voeding is belangrijk voor je lichaam, maar het is ook een moment om van te genieten. Heb je iets te vieren? Pak dan uit met deze Gnocchi met Romana pastasaus en zongedroogde tomaatjes. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    973kcal

  • Koolhydraten

    102,9g

  • Eiwitten

    20,5g

  • Vetten

    52,0g

  • Vezels

    5,8g

Bereidingswijze Gnocchi met Romana saus, courgette en zongedroogde tomaatjes

  • Stap 1

    Verhit 3 el olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gnocchi in 15 minuten goudbruin en krokant.

  • Stap 2

    Snijd de courgette in plakken. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak hierin de courgetteplakken 2-3 minuten per kant.

  • Stap 3

    Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in kleine repen en snijd de basilicum fijn.

  • Stap 4

    Schep dan Romanasaus, zongedroogde tomaten, basilicum, gegrilde courgette en wat geraspte Parmezaanse kaas door de gnocchi en bak nog 3 minuten mee.

  • Stap 5

    Verdeel de gnocchi over 4 borden en top het gerecht af met Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept