Ingrediënten
-
Grand'Italia Gnocchi di Patate zijn gemaakt van 80% aardappel en zijn een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels en rijst.
-
Pesto met verse Italiaanse basilicum.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
926kcal
-
Koolhydraten
105,4g
-
Eiwitten
40,6g
-
Vetten
36,6g
-
Vezels
5,8g
Bereidingswijze Gnocchi met pesto en walnoten
-
Stap 1
Kook de gnocchi voor ca. 2 minuten lichtjes voor en giet direct af. Bak de gnocchi vervolgens voor 10-12 minuten heerlijk krokant in een beetje olijfolie.
-
Stap 2
Snijd de courgette en rode paprika in kleine blokjes.
-
Stap 3
Bak de kipblokjes goudbruin. Voeg hieraan de courgette en paprika toe en bak nog ca. 3 minuten mee.
-
Stap 4
Roer vervolgens de Pesto alla Genovese erdoor.
-
Stap 5
Garneer met 15g geroosterde walnoten. En buon appetito!