Ingrediënten
-
Deze Grand'Italia Glutenvrije Fusilli is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Glutenvrije fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika
-
Stap 1
Kook de glutenvrije fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 9 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Fruit de knoflook en ui in 3 el olijfolie tot deze mooi glazig zijn.
-
Stap 3
Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.
-
Stap 4
Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 minuten mee.
-
Stap 5
Voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat het mengsel vervolgens voor 10 minuten sudderen op laag vuur.
-
Stap 6
Schep de saus door de pasta, garneer met Parmezaanse kaas en serveer direct!