Glutenvrije fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika

Fusilli senza glutine con Sugocasa, broccoli e peperone

(11)

Dit gezonde recept is heerlijk door het gebruik van de smaakvolle, glutenvrije en eenvoudige ingrediënten. Perfect voor mensen die eten volgens een glutenvrij dieet. Gegarandeerd lang een verzadigd gevoel. 

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Glutenvrije fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika

  • Stap 1

    Kook de glutenvrije fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 9 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Fruit de knoflook en ui in 3 el olijfolie tot deze mooi glazig zijn.

  • Stap 3

    Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.

  • Stap 4

    Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 minuten mee.

  • Stap 5

    Voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat het mengsel vervolgens voor 10 minuten sudderen op laag vuur.

  • Stap 6

    Schep de saus door de pasta, garneer met Parmezaanse kaas en serveer direct!

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

We vinden het belangrijk dat iedereen van de smaakvolle Italiaanse keuken kan genieten. Ook wanneer je door omstandigheden geen gewone pasta kan eten. Daarom bieden wij twee varianten glutenvrije pasta en een breed assortiment glutenvrije pastasauzen. Kijk in de ingrediëntenlijst op het etiket of op de productpagina op de website om te zien of een product glutenvrij is! 

Kooktip bij Glutenvrije fusilli met sugocasa, broccoli en paprika

Dit recept is helemaal perfect voor mensen die naast glutenvrij ook vegetarisch eten. Want dit recept bevat naast geen gluten, ook geen vlees of vis. Liever toch wel wat meer proteïne in je gerecht? Voeg dan wat gebakken kipreepjes of garnalen toe. 

Kooktip
Beoordeel dit recept