Bruschetta met tomaat

Bruschette al pomodoro

(978)

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Bruschetta met tomaat

  • Stap 1

    Snijd de ciabatta in schuine plakken van ca. 1 cm dik.

  • Stap 2

    Bak het brood in 10 minuten krokant en bruin in een voorverwarmde oven van 200°C.

  • Stap 3

    Wrijf het brood zodra het uit de oven komt in met de knoflook en besprenkel het met de olijfolie.

  • Stap 4

    Laat de sugocasa kort uitlekken in een fijnmazige zeef. Serveer het brood met de uitgelekte Sugocasa, gemengd met zout en peper. Gebruik de basilicum als garnering.

Beoordeel dit recept