Bruschetta met tomaat

Bruschette al pomodoro

(978)

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Bruschetta met tomaat

  • Stap 1

    Snijd de ciabatta in schuine plakken van ca. 1 cm dik.

  • Stap 2

    Bak het brood in 10 minuten krokant en bruin in een voorverwarmde oven van 200°C.

  • Stap 3

    Wrijf het brood zodra het uit de oven komt in met de knoflook en besprenkel het met de olijfolie.

  • Stap 4

    Laat de sugocasa kort uitlekken in een fijnmazige zeef. Serveer het brood met de uitgelekte Sugocasa, gemengd met zout en peper. Gebruik de basilicum als garnering.

Beoordeel dit recept