Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen

Mini Conchiglie al forno con funghi

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Stap 2

    Pel en snipper de rode ui. Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in partjes en scheur de oesterzwammen in reepjes.

  • Stap 3

    Breng ondertussen een pan water aan de kook, kook de Grand'Italia Mini Conchiglie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer door de saus met paddenstoelen.

  • Stap 4

    Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de knoflook, de champignons en de oesterzwammen. Roerbak 8 minuten op middelhoog vuur. Voeg dan de pastasaus toe en haal de pan van het vuur.

  • Stap 5

    Doe alles in een ingevette ovenschaal. Scheur de mozzarella en verdeel over de ovenschaal. Bak 15 minuten in de oven. Serveer direct.

  • Stap 6

    Tip: Extra lekker met verse basilicum en kappertjes!

Recept Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen Grand'Italia
Beoordeel dit recept