Ingrediënten
-
Grand'Italia Gnocchi di Patate zijn gemaakt van 80% aardappel en zijn een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels en rijst.
-
Grand'Italia Basilico pastasaus is een heerlijke tomatensaus, met het Italiaanse kruid basilicum.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
530kcal
-
Koolhydraten
85g
-
Eiwitten
14g
-
Vetten
14g
Bereidingswijze Gnocchi alla caprese
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Stap 2
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 3
Pluk de blaadjes van het basilicum en snijd de steeltjes fijn. Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Stap 4
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de fijngesneden steeltjes basilicum 4 min. op laag vuur. Voeg de Basilico toe en verwarm 4 min.
-
Stap 5
Haal de pan van het vuur en roer de gnocchi en de cherrytomaten erdoor. Schenk het gnocchimengsel in een ingevette ovenschaal en leg de mozzarella erop.
-
Stap 6
Bak de gnocchi 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Stap 7
Garneer met basilicumblaadjes en serveer direct.