Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept pan lasagne Balans in de keuken x Grand'Italia

Volkoren pan lasagne met rundergehakt en pesto

Integrali lasagna in padella con carne macinata e pesto

Makkelijk
25 min
595 kcal
Volkoren

Geen zin in urenlang in de keuken staan, maar wél trek in een heerlijke lasagne? Dit volkoren pan-lasagne recept is jouw oplossing! In één pan maak je een complete maaltijd met gehakt, groenten, Sugocasa en pesto, afgemaakt met smeuïge kaas. Door de lasagnebladen in stukken te breken en direct in de saus te garen, bespaar je tijd én afwas. Het resultaat? Een romige, hartige lasagne met een volkoren twist, boordevol smaak en perfect voor een drukke doordeweekse dag. Serveer met verse basilicum voor een frisse finishing touch. Dit recept is niet alleen makkelijk, maar ook een slimme manier om lasagne op tafel te zetten zonder oven. Comfort food in recordtijd, dat wil je proberen!

Balansindekeuken x Grand'Italia
Een recept van: Balans in de keuken
Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 40 g Lasagne Volkoren
    Product Lasagne Volkoren Grand'Italia

    Bij Grand’Italia maken we onze volkoren pasta in Italië van kwalitatief volkoren pastabloem voor een stevige bite, ook wel semolina in het Italiaans, en gebruiken we alleen harde tarwe die voor 100% in Italiaanse molens is vermalen (inclusief voedzaam vliesje).

    Bekijk product
  • 200 g Sugocasa Tradizionale
    Product Sugocasa Tradizionale Grand'Italia

    Sugocasa Tradizionale dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de tomatensaus verwerkt zijn.

    Bekijk product
  • 75 g mager rundergehakt
  • 250 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 100 ml water
  • 50 g uien
  • 25 g Pesto alla Genovese
    Product Pesto alla Genovese Grand'Italia

    Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.

    Bekijk product
  • 25 g geraspte mozzarella
  • 25 ml kookzuivel (light)
  • Olijfolie
  • Snufje Italiaanse kruiden
  • Verse basilicum

Voedingswaarde

  • Kcal: 595
  • Eiwitten: 31,5g
  • Koolhydraten: 58,3g
  • Vetten: 23g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Verhit een scheut olijfolie en fruit hierin de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  2. Voeg de groenten toe en bak deze kort mee. Roer de Sugocasa, pesto, kookzuivel, water en de kruiden erdoor.
  3. Breek de lasagnebladen in stukken en duw ze goed in de saus.
  4. Dek de pan af met een deksel en laat alles voor ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Strooi de geraspte kaas erover en laat smelten. Serveer met de verse basilicum als garnering.
Buon appetito!
Een recept van: Balans in de keuken
Balansindekeuken x Grand'Italia

Anke kun je kennen van Balans in de Keuken. Ze houdt van simpele maar voedzame gerechten. Koken moet vooral niet te lang duren, ze eet het liever op! Anke is dol op de Italiaanse keuken (vooral de toetjes!) en door de producten van Grand’Italia te gebruiken waant ze zich voor heel even weer op een terrasje in Toscane. All-time favoriet: pasta alla norma!

Bekijk meer recepten van Balans in de keuken!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten