Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Volkoren pan lasagne met rundergehakt en pesto
Integrali lasagna in padella con carne macinata e pesto
Geen zin in urenlang in de keuken staan, maar wél trek in een heerlijke lasagne? Dit volkoren pan-lasagne recept is jouw oplossing! In één pan maak je een complete maaltijd met gehakt, groenten, Sugocasa en pesto, afgemaakt met smeuïge kaas. Door de lasagnebladen in stukken te breken en direct in de saus te garen, bespaar je tijd én afwas. Het resultaat? Een romige, hartige lasagne met een volkoren twist, boordevol smaak en perfect voor een drukke doordeweekse dag. Serveer met verse basilicum voor een frisse finishing touch. Dit recept is niet alleen makkelijk, maar ook een slimme manier om lasagne op tafel te zetten zonder oven. Comfort food in recordtijd, dat wil je proberen!
Ingrediënten
-
40 g Lasagne Volkoren
Bij Grand’Italia maken we onze volkoren pasta in Italië van kwalitatief volkoren pastabloem voor een stevige bite, ook wel semolina in het Italiaans, en gebruiken we alleen harde tarwe die voor 100% in Italiaanse molens is vermalen (inclusief voedzaam vliesje).
Bekijk product200 g Sugocasa Tradizionale
Sugocasa Tradizionale dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de tomatensaus verwerkt zijn.
Bekijk product75 g mager rundergehakt250 g Italiaanse roerbakgroenten100 ml water50 g uien25 g Pesto alla Genovese
Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.
Bekijk product25 g geraspte mozzarella25 ml kookzuivel (light)OlijfolieSnufje Italiaanse kruidenVerse basilicumVoedingswaarde
- Kcal: 595
- Eiwitten: 31,5g
- Koolhydraten: 58,3g
- Vetten: 23g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verhit een scheut olijfolie en fruit hierin de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
- Voeg de groenten toe en bak deze kort mee. Roer de Sugocasa, pesto, kookzuivel, water en de kruiden erdoor.
- Breek de lasagnebladen in stukken en duw ze goed in de saus.
- Dek de pan af met een deksel en laat alles voor ca. 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Strooi de geraspte kaas erover en laat smelten. Serveer met de verse basilicum als garnering.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.