Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Tuna pesto melt pan tosti met Pesto Piccante
Panino fondente al tonno con Pesto Piccante
Makkelijk
15 min
Eiwitrijk
Geef je tosti een Italiaanse upgrade met deze tuna pesto melt. De pittige Grand’Italia Pesto Piccante mengt perfect met tonijn, rode ui en augurk, terwijl mozzarella en cheddar zorgen voor die onweerstaanbare gesmolten cheese-pull. Goudbruin gebakken in de pan met een beetje roomboter, deze pan tosti is een snelle, smaakvolle lunch die Italië bij jou thuis brengt.
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
2 el Pittige pesto
We maken onze pikante pesto volgens Italiaans recept – Ricetta Italiana, met rode paprika, Italiaanse kaas en een vleugje chilipeper. En is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van een pittige pasta pesto.
Bekijk product4 sneetjes brood1 blikje tonijn (uitgelekt)0.5 rode ui (gesnipperd)1 el augurk (in blokjes)50 g geraspte mozzarella2 plakken cheddar kaas1 el roomboterBereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Meng de tonijn met de Pesto Piccante, gesnipperde rode ui en augurkblokjes.
- Smeer de 4 sneetjes brood aan de buitenkant in met de roomboter.
- Beleg 2 sneetjes brood (op de kant zonder boter) met de tonijn-pesto, geraspte mozzarella en plakken cheddar.
- Leg de overige 2 sneetjes brood, met de roomboter aan de buitenkant, op de tonijn-pesto.
- Bak de 2 tosti's in een verhitte pan met roomboter of olijfolie aan beide kanten tot ze goudbruin en knapperig zijn, en de kaas gesmolten is.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.