Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pittige pinsa salami met burrata en Pesto Piccante
Pinsa con salame piccante, burrata e pesto piccante
Deze pinsa met salami (spianata piccante) brengt pit en romigheid samen op één bodem. De luchtige pinsa wordt belegd met Grand’Italia Piccante pastasaus, pittige salami en gesmolten mozzarella. We toppen hem af met Pesto Piccante en heerlijk romige burrata. Perfect voor iedereen die van een beetje pit en volle smaken houdt en een Italiaanse twist aan de borrel of maaltijd. Een moderne favoriet waarmee je Italië in huis haalt.
Ingrediënten
-
1 pinsa bodem260 g Pastasaus Piccante
Onze Piccante pastasaus wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten*, waaronder tomaat, rode paprika, selderij en chilipeper voor de pit.
Bekijk product90 g Pittige pestoWe maken onze pikante pesto volgens Italiaans recept – Ricetta Italiana, met rode paprika, Italiaanse kaas en een vleugje chilipeper. En is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van een pittige pasta pesto.
Bekijk product1 hand mozzarella (geraspt)Rucola50 g Spianata piccante1 bol burrataCrispy chili olie (naar smaak)Peper en zout (naar smaak)Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Haal de pinsa uit de verpakking en smeer hem in met een paar lepels Piccante pastasaus.
- Strooi de geraspte Parmezaanse kaas erover (zoveel als je zelf lekker vindt, maar ga in ieder geval voor een lekker laagje).
- Bak de pinsa met de saus en kaas voor ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven.
- Zodra de pinsa uit de oven komt beleg je deze met wat plukjes rucola, en de pittige salami.
- Top af met wat burrata, Pesto Piccante, crispy chili olie, peper en zout.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.