Ingrediënten
-
Fusilli zijn spiraalvormige korte pastasliertjes.
-
Grand'Italia Basilico pastasaus is een heerlijke tomatensaus, met het Italiaanse kruid basilicum.
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
854kcal
-
Koolhydraten
92,3g
-
Eiwitten
41,7g
-
Vetten
33,9g
-
Vezels
7,4g
Bereidingswijze Fusilli met Basilico, gehaktballetjes en courgette
-
Stap 1
Meng het gehakt met de Italiaanse kruidenmix en draai er ca. 20 gehaktballetjes van.
-
Stap 2
Kook de Fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 7 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Bewaar een kopje kookvocht en giet af.
-
Stap 3
Bak de gehaktballetjes in een ruime koekenpan (in olijfolie) in ca. 5 min. rondom goudbruin. Schep de gehaktballetjes uit de pan op een bord. Voeg de uien en courgette toe in de pan waar je zojuist de gehaktballetjes in hebt gebakken. Bak de uien en courgette gedurende 3 min. en pers de tenen knoflook erboven uit. Schep regelmatig om.
-
Stap 4
Doe de gehaktballetjes terug in de pan en voeg de Basilico pastasaus toe. Breng tegen de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
-
Stap 5
Schep de pastasaus en het kookvocht door de pasta. Serveer met verse basilicumblaadjes.
-
Stap 6
Optioneel: Lekker met een halve tl chilivlokken voor wat extra pit.