Ingrediënten
-
Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
-
Romige pastasaus met porcini paddenstoelen.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Tagliatelle met zalm
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 110°C. Breng het water voor de pasta aan de kook. Kook de Tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 2
Snijd ondertussen de champignons, het sjalotje en de courgettes en bak deze in een scheutje olijfolie. Voeg de Funghi Porcini saus toe en laat het geheel een paar minuten zacht pruttelen.
-
Stap 3
Bestrooi de zalmfilets met zout en peper en bak deze in een scheutje olijfolie op laag vuur voor circa 5 minuten. Schep vervolgens de zalmfilets uit de pan en houd ze afgedekt met aluminiumfolie warm in de oven.
-
Stap 4
Meng de pasta met de saus. Verdeel de Tagliatelle over vier borden en leg het stuk zalm hier bovenop. Garneer met verse dille.