Ingrediënten
-
Deze Grand'Italia Glutenvrije Penne is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Glutenvrije Penne met gegrilde courgette en garnalen
-
Stap 1
Grill de courgettes in een grillpan.
-
Stap 2
Bak de ui en de paprika in 3 eetl olijfolie en voeg na 2 minuten de Sugocasa toe en laat zachtjes sudderen.
-
Stap 3
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Bak de garnalen in de overige olie en voeg de peterselie toe.
-
Stap 5
Giet de penne af en meng met de saus. Meng de courgette er doorheen.
-
Stap 6
Garneer met de garnalen.