Glutenvrije Penne met gegrilde courgette en garnalen

Penne (senza glutine) con zucchini alla griglia e gamberetto

(368)

Rosso come un gambero. Ja, dat vertaal je als: zo rood als een kreeft.

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Grand'Italia Glutenvrije penne

    Deze Grand'Italia Glutenvrije Penne is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.

  • Grand'Italia Polpabella

    Stukjes gepelde tomaat en tomatensap.

Bereidingswijze Glutenvrije Penne met gegrilde courgette en garnalen

  • Stap 1

    Grill de courgettes in een grillpan.

  • Stap 2

    Bak de ui en de paprika in 3 eetl olijfolie en voeg na 2 minuten de Polpabella toe en laat zachtjes sudderen.

  • Stap 3

    Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Bak de garnalen in de overige olie en voeg de peterselie toe.

  • Stap 5

    Giet de penne af en meng met de saus. Meng de courgette er doorheen.

  • Stap 6

    Garneer met de garnalen.

Beoordeel dit recept