Glutenvrije Penne met gegrilde courgette en garnalen

Penne (senza glutine) con zucchini alla griglia e gamberetto

(369)

Rosso come un gambero. Ja, dat vertaal je als: zo rood als een kreeft.

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Penne Glutenvrij 400g Grand'Italia

    Deze Grand'Italia Glutenvrije Penne is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.

Bereidingswijze Glutenvrije Penne met gegrilde courgette en garnalen

  • Stap 1

    Grill de courgettes in een grillpan.

  • Stap 2

    Bak de ui en de paprika in 3 eetl olijfolie en voeg na 2 minuten de Sugocasa toe en laat zachtjes sudderen.

  • Stap 3

    Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Bak de garnalen in de overige olie en voeg de peterselie toe.

  • Stap 5

    Giet de penne af en meng met de saus. Meng de courgette er doorheen.

  • Stap 6

    Garneer met de garnalen.

Beoordeel dit recept